Prajitura cu biscuiti

de aziz in Prajituri, 28 Iun 2011 | 10305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete biscuiti Pettit Beurre
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 125 gr zahar
  • 2 plicuri puding vanilie
  • un pahar cu lapte rece+300-400ml pt inmuiat biscuitii
  • un plic gel de zmeura sau orice alta aroma doriti sau ciocolata rasa,nessquik,cacao.......etc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti:

  Preparam crema din puding +paharul de lapte rece(125ml).

Batem smantana+zaharul pana obtinem o frisca care sa stea pe tel ,apoi incorporam in  pudingul de vanilie usor cu o paleta .In reteta originala se punea si crema de branza eu nu am avut in acel moment ,insa a iesit foarte buna si asa.

Restul de lapte il incalzim si inmuiem biscuitii pe care ii asezam in strat, apoi punem crema si iar strat de biscuiti ,vom obtine astfel 4 straturi. Se da la frigider cateva ore, dupa care vom prepara gelul de zmeura sau oricare altul dupa instructiunile de pe plic. Il lasam putin la racit apoi il turnam deasupra prajiturii si iar la frigider cateva ore sau chiar peste noapte.

Daca punem gel de fructe ultimul strat trebuie sa fie de biscuiti ,daca ne hotaram pentru ciocolata rasa sau cacao sau nessquik ultimul strat trebuie sa fie crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata